Afterwork

Spela in en egen låt med kollegorna. Ni besöker vår inspelningstudio och spelar in 3 låtar. Oavsett om ni kan sjunga eller ej garanterar vi ett minnesvärt företagsevent som frambringar många goda skratt och en härlig stämning.

Boka ett kul företagsevent med kollegor  eller kunder. I vår studio i centrala Stockholm får ni uppleva en kul kväll med CD-inspelning och Musikvideo.

Så går det till

Vi har över 15000 låtar i vårt arkiv. De flesta är av mycket hög kvalitet. Om ni inte hittar en passande låt här kontakta oss så kan vi kanske ordna fram den.

Vilken låt ska man välja?
Att välja låt är inte alltid det lättaste. Här ger vi några goda råd på vägen.

– Välj inte en för svår låt. Om det är en ovan sångare kan det vara bra att välja en vanlig svensk låt.

– Försök att hitta en anknytning. Om sångaren har några gamla ungdomsidoler kan det vara kul att få sjunga en låt med den gruppen eller artisten.

– Har ni ett tema att följa så kan det vara kul att välja en låt som passar det temat.

Låtar

>> Ladda hem listan över svenska låtar här

>> Ladda hem listan över engelska låtar här

Vi kan även köpa in nya låtar. Leta på dessa hemsidor om ni hittar er favoritlåt:

www.singback.se
www.karaoke-version.com

När ni anländer till studion tar vår inspelningsvärd emot er och ser till att ni kommer igång. Ni börjar med en uppsjungning innan det är dags att börja spela in. Det kan bli flera omtagningar innan alla är nöjda med sin sång.

Efter inspelningen blir det fotografering för skivomslaget. Ni uppmanar era kollegor att ha med sig kläder och /eller accessoarer som passar ert tema. Hos oss kan du även låna en rolig outfit.

Som tillval kan ni göra en egen musikvideo till en av låtarna. Videon får ni digitalt efter en vecka.

Det finns även möjlighet att spela in videon i era egna arbetsmiljöer. Fråga oss om pris.

Konferens

Hos oss finns det möjlighet att ha konferens i samband med aktiviteten. Vår lokal rymmer 50 personer i biosittning. Vi har projektor och duk. Mer info hittar du på Kungsvalvet.

Mat och dryck

Vi har en bar med fullständiga rättigheter och kan ordna med all typ av förtäring. Från enklare tilltugg till matiga middagsbufféer.

Företagsevent

SEK 390
per person

Boka kickoff i Fame Studios

  • Upp till 3 låtar
  • Skivomslag
  • 2 timmar i studion
Scroll to top