Modell för en dag

Var modell för en dag och ta läckra bilder i vår fotostudio.

Under 1,5 timme får du posera i vår fotostudio och en duktig fotograf ta massor av läckra bilder. Ta med olika ombyten eller välj bland våra spexiga kläder.

Ta med den blivande bruden till våra fotostudios i centrala Stockholm. Här blir ni mottagna av vår duktiga fotograf. Under 90 minuter får ni ta spexiga foton med roliga teman. Bruden får posera i roliga och utmanande poser.

Alla bilder som tas under fotograferingen ingår i priset och levereras via Dropbox eller annan uppladdningstjänst.

Foto på möhippa

Foto på möhippa är en populär och uppskattad aktivitet. Bilderna blir ett roligt minne från er möhippa och kul att visa upp på bröllopsfesten. Varför inte göra en kalender som bruden kan ge sin blivande man i morgongåva.

Fototeman

Ta gärna med olika kläder för att göra bilder med olika teman. Exempel på teman kan vara sport, kontor, underkläder, fest, hantverkare, skidåkare, glamour, kändis. Bara fantasin sätter gränsen för vilka teman ni kan ha på era foton på möhippan.

Morgongåva

Boka vårt kalenderpaket där ni får 2 timmar och 12 ombyten. Bästa bilden från varje tema retuscheras sedan och trycks i en snygg väggkalender. En perfekt morgongåva till den nyblivna maken.

Make up och hår

Se till att bruden redan är sminkad och fixad i håret när ni kommer till studion. Ta gärna med ett glas bubbel för att få en skön och avslappnad känsla.

Exempelbilder